Druga in tretja triada osnovne šole

Druga in tretja triada osnovne šole

Pridružite se družini UNICEF-ovih učiteljev in vzgojiteljev
Za učence druge in tretje triade pripravljamo aktivnosti, ki zajemajo učenje otrok o njihovih pravicah in odgovornostih, o solidarnosti in enakopravnosti. Učenje poteka skozi zgodbe in delavnice. Učenci se skozi socialne delavnice učijo sprejemanja, humanitarnosti in enakopravnosti.

UNICEF-ov krožek
Vabimo vas, da postanete mentor UNICEF-ovega krožka na vaši šoli. Pri vašem delu vam bomo pomagali s predlogi aktivnosti. Krožek naj bi potekal tedensko eno ali dve šolski uri. Pri vašem delu vam bomo pomagali z materiali, mesečnim informiranjem, izmenjavo izkušenj ter podporo. Za vas smo pripravili predloge na kakšen način vključiti otroke. Želimo pa si, da tudi vi svoje ideje in izkušnje delite z nami. 

Prebirajte svojo e-pošto
V UNICEF-u Slovenija si zaradi boljše učinkovitosti prizadevamo preiti na elektronski način komuniciranja z vami, predstavnicami in predstavniki vrtcev in šol. Zato vas vljudno prosimo, da v prijavnico, ki jo najdete spodaj, vpišete svoj elektronski naslov in redno prebirate svojo e-pošto. Vsak mesec vam bomo poslali gradivo za nove delavnice za delo z učenci.

Se želite prijaviti? Prosimo, izpolnite prijavnico.