Partnerstva

Partnerstva

Podpora partnerjev je izrednega pomena za delovanje UNICEF-a na vseh ravneh. Pomeni zavezo spreminjanju družbe in uresničevanju pravic za vsakega otroka. Namen sodelovanja ni le zbiranje sredstev; prizadevamo si spreminjati življenja milijonov otrok po vsem svetu na bolje.

V UNICEF-u trdno verjamemo v moč partnerstev in skupnih prizadevanj za uresničevanje pravic vseh otrok, povsod po svetu. Tesno sodelujemo s podjetji, ustanovami, športnimi organizacijami in številnimi drugimi. Od mednarodnih korporacij do malih podjetij - sodelujemo s tistimi, ki se zavedajo svoje odgovornosti do sveta in družbe, v kateri delujejo, svoje odgovornosti do prihodnjih generacij. Skupaj z njimi prepoznavamo možnosti ter načrtujemo in uresničujemo zavezništva, ki zgodbe o uspehu v poslovnem svetu spreminjajo v zgodbe o uspehih za otroke.

Za dodatne informacije vam je na voljo Alenka Jež Heinc, pomočnica izvršnega direktorja za zbiranje sredstev, na e-naslovu alenka.jez.heinc@unicef.si in telefonski številki 01 583 80 80.


Erste Card d.o.o.

Z uporabo dobrodelne plačilne kartice Diners Club UNICEF lahko vsak dan pomagate najranljivejšim otrokom sveta, pri čemer vaš račun ne bo nič višji. Vsakič, ko nakupujete s kartico Diners Club UNICEF, Erste Card v vašem imenu nameni 0,2 % vrednosti nakupa kot donacijo UNICEF-u Slovenija. Pri tem pa vi nimate nobenih stroškov. Kartico lahko naročite tukaj in se pridružite več kot 1.300 ponosnim imetnikom v Sloveniji.

Imetniki Diners Club UNICEF so leta 2019 zbrali več kot 36.000 evrov donacij in pomagali rešiti življenja 1112 podhranjenim otrokom v državah v razvoju. Od leta 2005 je Erste Card v okviru partnerstva za UNICEF-ove programe pomoči otrokom v državah v razvoju prispeval že več kot 376.000 evrov.


2Mobile d.o.o.

Naše sodelovanje s podjetjem 2Mobile, ki velja za enega vrhunskih podjetij v Sloveniji na področju mobilnih storitev in mobilne tehnologije, sega v leto 2014, ko smo na UNICEF-u Slovenija začeli nadgrajevati možnost darovanja prek SMS donacij. Podjetje 2Mobile je za nas nekaj let kasneje razvilo CRM platformo, ki nam omogoča celostni pregled nad našimi SMS kampanjami in del razvoja solidarno tudi doniralo ter tako pomembno prispevalo k naši pomoči najranljivejšim otrokom po celem svetu.Slika je simbolična. UNICEF ne oglašuje ali podpira nobenega podjetja, blagovne znamke, produkta ali storitve.