Zbiramo risbice za zambijske otroke! - rok podaljšujemo do 2.8.

Zbiramo risbice za zambijske otroke! - rok podaljšujemo do 2.8.

Do 2. avgusta pošljite risbice na Pro Plus, Bibaleze.si, Kranjčeva ulica 26, 1000 Ljubljana (pripis: Zambija) in Nihada Prnjavorac jih bo odnesla s seboj v Zambijo.

V sodelovanju s POP TV bomo po zgledu odborov v tujini eni od rednih mesečnih darovalk omogočil na lastne oči spoznati, kako UNICEF pomaga otrokom na terenu. Prav to je bila dolgoletna želja 28-letne Nihade Prnjavorac, mlade predstavnice UNICEF-ovih Staršev otrok sveta, ki se ji bo kmalu izpolnila. 

UNICEF Nihadi zagotavljal šolske potrebščine
V času vojne v Bosni in Hercegovini je UNICEF Nihadi zagotavljal zvezke in šolske potrebščine, da je lahko obiskovala šolo, danes pa Nihada po svojih močeh pomaga otrokom po vsem svetu in sodeluje z nekaterimi drugimi nevladnimi organizacijami. 


V Nihadini prtljagi bodo tudi risbice
Odprava gre na pot natanko čez mesec dni. Nihada bo s seboj nesla risbice slovenskih otrok in jih podarila otrokom v Zambiji. Podarila pa jim bo tudi barvice, šilčke in papir, da bodo lahko narisali svoje risbice in jih preko Nihade poslali slovenskim otrokom.

Pošljite risbice za zambijske otroke!

Sodelujejo lahko vsi otroci, ki želijo svojo risbico poslati otrokom v Zambijo. Risbe pošljite na naslov: Pro Plus, Bibaleze.si, Kranjčeva ulica 26, 1000 Ljubljana (pripis: Zambija). Ne pozabite pripisati kontaktnih podatkov. 
Naši prijatelji s portala www.bibaleze.si bodo risbice zbirali vse do 2. 8. 2013. Afriške otroke boste zagotovo neizmerno razveselili z umetninami vaših malčkov,  v zahvalo pa vam bodo oni poslali svoje. Risbice slovenskih otrok bodo objavljene v prispevku na spletnem portalu Bibaleze.si v sredini avgusta.

Zambijski otroci se že veselijo Nihadinega obiska - in vaših risbic