Vid in Pero za UNICEF

Vid in Pero sta z izpolnjenimi željami in dobrodelnostjo že velikokrat pričarala solze sreče, tokrat pa bosta šla še korak dlje in UNICEF-u Slovenija pomagala pri pridobivanju mesečnih darovalcev Staršev otrok sveta. Na POP TV bo 14. decembra ob 21.00 posebna dobrodelna oddaja Vid in Pero šov za UNICEF.

Skozi smeh in solze, vtise zanimivih gostov in utrinke UNICEF-ove pomoči otrokom na terenu bodo gledalci spoznali, kako pomembna je humanitarna pomoč. Voditelja Vid in Pero bosta skupaj z gosti predstavila, kako lahko prav vsi pomagamo zagotoviti boljše življenje otrok po svetu. V studiu se jima bo pridružila znana slovenska pevka Nuša Derenda, ki je poleti v Zambiji spremljala, kako UNICEF pomaga otrokom. Prisluhnili bodo lahko tudi Nihadi, ki je kot otrok v BiH prejemala UNICEF-ovo pomoč, danes pa je sama darovalka. UNICEF Slovenija ji je v sodelovanju z Vid in Pero šovom v junijski oddaji uresničil dolgoletno željo, da je lahko na lastne oči spoznala, kako UNICEF pomaga otrokom v Zambiji, kjer se soočajo predvsem s podhranjenostjo, nedostopnostjo šolanja in zdravstvene oskrbe. Z UNICEF-om, ki s svojimi programi pomoči omogoča preživetje in zdrav razvoj otrok, se je na delovni obisk v Zambijo odpravila tudi ekipa POP TV.

Vid in Pero bosta gledalce povabila, da se pridružijo UNICEF-ovim Staršem otrok sveta, njihove klice pa bodo med drugim sprejemali tudi znani Slovenci. 

Oddaja Vid in Pero šov za UNICEF bo na sporedu v soboto, 14. decembra ob 21. uri na POP TV.

Nihadi, UNICEF-ovi mesečni darovalki, se je v junijski oddaji Vid in Pero šov uresničila dolgoletna želja. Postala je del UNICEF-ove odprave v Zambijo. (foto: Miro Majcen, Pro Plus)

 


Nuša Derenda je bila poleti del UNICEF-ove odprave v Zambijo. Na lastne oči je spoznala, kako UNICEF pomaga otrokom in izboljšuje njihova življenja (foto: UNICEF Slovenija) 

 

 

 

Fotografije v visoki resoluciji so na voljo na povezavi: http://bit.ly/1iKbxwE
Splošna pravila za pridružitev UNICEF-ovemu programu Starši otrok sveta med oddajo Vid in Pero šov za UNICEF (pdf, 120 KB)