Z UNICEF-ovimi punčkami iz cunj s priznanimi ustvarjalci smo rešili 160 otroških življenj

Z UNICEF-ovimi punčkami iz cunj s priznanimi ustvarjalci smo rešili 160 otroških življenj

S skupnimi močmi smo v šestih dneh poiskali nove domove za vseh 32 UNICEF-ovih punčk iz cunj, ki so jih izdelali priznani ustvarjalci ter rešili 160 otroških življenj.

To pomeni, da smo v manj kot tednu dni zagotovili cepljenje za več kot 8 povprečnih osnovnošolskih razredov otrok. Hvala vsem, ki ste se s svojo srčnostjo dotaknili življenj najranljivejših in pustili svoj neizbrisljiv pečat.

UNICEF je na terenu, kjer vsako leto cepi skoraj polovico otrok na svetu, mlajših od 5 let. To ne bi bilo mogoče brez podpornikov.

Za vse, ki ste ostali brez svojih izbrank, imamo na www.punckeizcunj.si še veliko punčk in fantkov naših srčnih prostovoljk.


UNICEF-ove punčke iz cunj vse leto izdelujejo tudi prostovoljke in prostovoljci v sklopu univerz za tretje življenjsko obdobje, otroci v vrtcih in šolah ter številni drugi ljudje dobre volje.

Punčke iz posebne kolekcije s priznanimi ustvarjalci pa si lahko še vedno – kljub temu, da so že našle svoje nove domove – ogledate v izložbi Name v Ljubljani, do 25. maja.

HVALA še enkrat vsem posvojiteljem, našemu partnerju blagovnici Nama, vsem, ki širite glas ter našim dragim ustvarjalcem: Benedetti Life - Matea Benedetti, Jona Bednjanec, Monika Colja, DRAŽ pletenine - Urška in Tomaž Draž, Urša Drofenik, FermeFashion - Maja Ferme, Sans Concept - Petra Grmek Green, JKH - Julia Kaja Hrovat, Tatikalamar - Tatjana Kalamar Morales, Tjaša Kokalj Jerala, Alenka Košir, Jana Koteska, Nika Mirt, Kiss the Future - Tanja Pađan Mikoš, Pentlja Concept Store, Eric Matyash - Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak, JSP - Jelena Proković, Sonja Prosen, Damir Raković Ponorelii, MA_ST_AR - Maja Stamenković, Hana Stupica, Maja Štamol Droljc, Sofija Urumović, Tanja Uvera, Nika Veger, Matic Veler, Alja Viryent, Barbara Zonta in Petja Zorec.

Oglejte si galerijo punčk iz posebne kolekcije.

Izberite si svojo UNICEF-ovo punčko iz cunj.