UNICEF-ove punčke iz cunj v modni zgodbi z Majo Ferme

UNICEF-ove punčke iz cunj v modni zgodbi z Majo Ferme

UNICEF Slovenija v sodelovanju z MajaFermefashion pripravlja posebno kolekcijo UNICEF-ovih Punčk iz cunj, ki jih v teh dneh izdelujejo kandidatke za modno ambasadorko Maja Ferme Fashion. Priljubljene punčke so zaživele v modni zgodbi z dobrodelno noto, ki jo lahko v živo spremljate na Instagramu UNICEF-a Slovenija.

UNICEF-ove punčke iz cunj so v teh dneh zaživele v prav posebnem stilskem izzivu. 15 kandidatk - lepotnih in modnih blogerk oziroma vplivnic (influencerk), ki se potegujejo za laskavi naziv ambasadorke Maje Ferme Fashion, stilsko snuje punčke iz cunj. Njihovo ustvarjalnost lahko spremljate na Instagramu UNICEF-a Slovenija, Maje Ferme in kandidatk, kjer trenutno poteka izbiranje imen za punčke. Na profilih kandidatk pa bo mogoče v drugem tednu februarja sodelovati v dobrodelnih dražbah za posamezne punčke, pri čemer bo izkupiček v celoti namenjen UNICEF-ovim programom pomoči otrokom po vsem svetu.

Priznana modna oblikovalka Maja Ferme sodeluje z UNICEF-om Slovenija že več kot deset let, ko je za dobrodelno dražbo ustvarila punčko iz cunj. Vse odtlej je velika podpornica UNICEF-a. Modne blogerke in vplivnice se tako pod okriljem Maja Ferme Fashion pridružujejo številnim prostovoljkam in prostovoljcem ter modnim oblikovalkam in oblikovalcem v Sloveniji, ki so v 17 letih ustvarili na tisoče punčk in s tem rešili že več kot 19.000 otroških življenj. UNICEF Slovenija s tem izjemno priljubljenim dobrodelnim projektom zbira sredstva za cepljenje otrok proti nevarnim otroškim boleznim v državah v razvoju. 

Ustvarjanje UNICEF-ovih punčk iz cunj lahko spremljate prek Instagram storyjev:

www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODYxNzU3MDYxNjMzNDQ5?igshid=1jrjgsrqa8424