V prazničnem času lahko obdarujete dvojno, pa vas to nič ne stane

V prazničnem času lahko obdarujete dvojno, pa vas to nič ne stane

Prazniki so čas, ko izpolnjujemo želje, tiste najbolj goreče, ki pričarajo velike nasmehe, pa tudi spreminjajo življenja. Vsakič, ko opravite praznični nakup, uporabite kartico Diners Club UNICEF, saj tako obdarujete dvojno.

Z vsakim nakupom namreč Erste Card podari 0,5 odstotka od vaše transakcije UNICEF-u, za pomoč najranljivejšim otrokom sveta, kar vas nič ne stane. Tako lahko med vsakim nakupom pomagate otrokom, pri tem pa nimate nobenih stroškov.

Morda se 0,5 odstotka od nakupa ne zdi veliko, a šteje prav vsak cent. Že 0,25 € namreč zagotovi 1 obrok terapevtske hrane, 25 € pa lahko reši življenje enega podhranjenega otroka, saj zagotavlja vso potrebno terapevtsko hrano.

V letu 2018 je bila povprečna donacija uporabnikov Diners Club UNICEF 20 €. To pomeni, da je v povprečju vsak imetnik zagotovil cepljenje enega otroka proti šestim nalezljivim otroškim boleznim – cepljenje, ki marsikje pomeni razliko med življenjem in smrtjo. Ta pomoč je za najranljivejše otroke sveta zares neprecenljiva!

Uporabniki Diners Club UNICEF kartice pa ne pomagate le s hrano in s cepivi. Donacije, ki jih omogočate, otrokom in njihovim družinam v državah v razvoju zagotavljajo tudi čisto pitno vodo, zdravila in zdravstveno pomoč, izobraževanje in zaščito pred nasiljem izkoriščanjem in zlorabami. 10 prednosti kartice Diners Club Unicef:

1. Z vsakim nakupom Erste Card podari Unicefu 0,5 odstotka od vaše transakcije v dobrodelne namene.
2. Enoletna brezplačna članarina za vse, ki se prvič včlanijo v Diners Club.
3. Plačila na obroke doma, na spletu in po svetu.
4. Večja prilagodljivost pri odobritvi limitov.
5. Dva ločena limita. Limit za enkratna plačila in limit za obročne nakupe.
6. Odplačani obroki sproščajo odobreni obročni limit. Oba limita uporabljate med seboj neodvisno.
7. Brez menjave banke.
8. Brezplačna uporaba On-line storitev.
9. Prost vstop v več kot 1000 letaliških salonov po svetu.
10. D-Torek, dan z največ popusti Diners Cluba in Nagradni program vam omogočata 365 dni prihrankov.

Naročite kartico Diners Club UNICEF tukaj.

UNICEF ne oglašuje ali podpira nobenega podjetja, blagovne znamke, produkta ali storitve. Otrok na fotografiji ni prejemnik UNICEF-ove pomoči.