Ob materinskem dnevu osrečite dvojno

Ob materinskem dnevu osrečite dvojno

UNICEF in Cuckoo Cups združila moči za otroke sveta

Bliža se 25. marec, ko praznujemo materinski dan. Čisto poseben dan, ki ga zaznamuje brezmejna mamina ljubezen. Za vsakega otroka. 

Otroci po vsem svetu ob tem pomembnem prazniku pripravljajo presenečenja za svoje mame. Podarijo jim najslajši poljubček, najtoplejši objem, narišejo risbico in zanje z veseljem ustvarjajo. Mama je seveda samo ena in zanje najpomembnejša oseba na svetu. 

UNICEF Slovenija in Cuckoo Cups sta ob tej priložnosti združila moči in ustvarila ekskluzivno serijo priljubljenih emajliranih lončkov s sloganom Za vsakega otroka ljubezen. Ilustracijo za čudovite lončke je prispevala mlada umetnica Ana Rogel, ki poleg z običajnimi slikarskimi tehnikami slika tudi s kavo. Umetnost in ljubezen izliva ter širi po papirju, katerega je v tem primeru zamenjala za lonček. Posebna serija je nastala v sodelovanju s podjetjem EMO NOVUM. 

Poseben lonček lahko podarite mami, babici ali partnerki ob materinskem dnevu ali pa osebi, ki jo imate radi, kar tako. Z nakupom lončka boste osrečili dvojno, saj boste s tem prispevali 3 evre za UNICEF-ove programe pomoči najranljivejšim otrokom sveta. 

Lonček lahko kupite tukaj.