Imetniki kartice Diners Club UNICEF lani v Sloveniji zbrali več kot 31.000 evrov donacij za UNICEF

Imetniki kartice Diners Club UNICEF lani v Sloveniji zbrali več kot 31.000 evrov donacij za UNICEF

Imetniki plačilne kartice Diners Club UNICEF pomagajo reševati življenja otrok

Korporativna partnerstva imajo veliko moč pri reševanju otroških življenj. V preteklem letu so namreč imetniki kartice Diners Club UNICEF v Sloveniji zbrali 31.824,61 evrov donacij za UNICEF-ove programe pomoči otrokom v državah v razvoju. Erste Card namreč ob vsakem nakupu z dobrodelno plačilno kartico nakaže 0,5 % vrednosti nakupa kot donacijo UNICEF-u, pri tem pa imetnik kartice nima nobenih stroškov. Ste med njimi tudi vi?

Ob predaji sredstev, ki so jih imetniki kartice Diners Club UNICEF zbrali v lanskem letu, je Boštjan Škufca Zaveršek, predsednik uprave Slovenske fundacije za UNICEF, poudaril izjemno moč sodelovanja na humanitarnem področju: »Partnerska sodelovanja so za UNICEF zelo pomembna, saj omogočajo, da s pomočjo dosežemo še več otrok po vsem svetu. Z njimi ne zagotavljamo le nujne življenjske pomoči otrokom ob naravnih nesrečah in vojnah, temveč tudi njihovim družinam pomagamo dolgoročno, da premagajo revščino, se postavijo na lastne noge in oblikujejo temelje samostojnega nadaljnjega razvoja. V imenu otrok se zato zahvaljujem družbi Erste Card za dragocene donacije, ki jih že vrsto let namenja UNICEF-u Slovenija in prav vsakemu od skoraj 1.500 imetnikov kartice, ki to omogočajo.«

Fotografija: Rok Perkovič, direktor Erste Card, Boštjan Škufca Zaveršek, predsednik uprave Slovenske fundacije za UNICEF, Mladen Mirko Tepuš, direktor Erste Card, in Tomaž Bergorč, izvršni direktor Slovenske fundacije za UNICEF, med predajo donacije za UNICEF-ove programe pomoči za otroke.

Več informacij o Diners Club UNICEF dobrodelni plačilni kartici si lahko preberete na Dinersclub.si