Razkrivamo, zakaj se svetovni zvezdniki množično barvajo v modro

Razkrivamo, zakaj se svetovni zvezdniki množično barvajo v modro

Orlando Bloom, Liam Neeson, Lilly Singh, Millie Bobby Brown, Dua Lipa ter številni drugi zvezdniki se te dni pridružujejo svetovnemu trendu in se barvajo v modro barvo. Na ta način se pridružujejo UNICEF-ovemu svetovnemu dnevu otrok, ki letos poteka pod sloganom #GoBlue za vsakega otroka.

15. november 2018 - Orlando Bloom, Liam Neeson, Lilly Singh, Millie Bobby Brown, Dua Lipa ter številni drugi zvezdniki se te dni pridružujejo svetovnemu trendu in se barvajo v modro barvo. Na ta način se  pridružujejo UNICEF-ovemu svetovnemu dnevu otrok, ki letos poteka pod sloganom #GoBlue za vsakega otroka.


foto: UNICEF/Long
Orlando Bloom, UNICEF-ov ambasador dobre volje, se je preimenoval in postal Orlando Bluem.

Svetovni dan otrok, ki ga obeležujemo 20. novembra, bo letos potekal v znamenju UNICEF-ove modre barve. Liam Neeson je zato v podporo tega pomembnega dne spekel modre mafine, Orlando Bloom se je preimenoval v Orlanda Blue-ma, Dua Lipa je svoj rdeči glasbeni hit preoblikovala v modrega, Lilly Singh pa pripravila moder smoothie.

foto: UNICEF/Long
Dua Lipa je svoj rdeči glasbeni hit preoblikovala v modrega. 

foto: UNICEF/Kuhns
Lilly Singh si je pripravila moder smoothie.

foto: UNICEF/Clarke
Svetovni dan otrok podpira tudi Millie Bobbie Brown.

Kako so se zvezdniki pripravili na svetovni dan otrok, si lahko ogledate v posebnem videu. Tudi vi se lahko pridružite zvezdnikom in otrokom: oblecite se v modro, navdihujte z modrimi modnimi dodatki, specite kaj modrega, …ne pozabite fotografije deliti na družbenih omrežjih s hashtagom #GoBlue.

Fotografija na naslovnici: UNICEF/Nesbitt. UNICEF-ov ambasador dobre volje Liam Neeson je v znak podpore svetovnemu dnevu otrok spekel modre mafine in si nadel modra oblačila. 

Kliknite 
TUKAJ za več informacij o UNICEF-ovem svetovnem dnevu otrok in aktivnostih v Sloveniji