UNICEF-ova virtualna resničnost na Primorskem sejmu

UNICEF-ova virtualna resničnost na Primorskem sejmu

Obiščite našo stojnico na Primorskem sejmu in se prepričajte, kako vaše donacije pomagajo otrokom v kriznih žariščih in spreminjajo svet na bolje.

Še do nedavnega smo lahko dogajanje v kriznih žariščih povečini spremljali le prek TV zaslonov, spletnih videov in časopisnih člankov. UNICEF sedaj omogoča, da s pomočjo tehnologije vstopite v življenja otrok v velikokrat pozabljenih kotičkih sveta. Na UNICEF-ovi stojnici na Primorskem sejmu vas bomo s pomočjo virtualne resničnosti odpeljali v Jordanijo. V največjem begunskem centru na svetu, ki ga boste lahko doživeli s pomočjo virtualnih očal, vam bo 12-letna sirska deklica pokazala, kako vaši prispevki pomagajo, da se otroci v centru izobražujejo in prek igre vsaj za trenutek znova postanejo otroci. Vse to omogoča vaša pomoč. Pridite in poglejte!Na stojnici vas bodo pozdravile tudi Punčke iz cunj, s posvojitvijo izbranke pa boste otroku v državi v razvoju omogočili cepljenje proti šestim nalezljivim boleznim. Od leta 2003 smo s punčkami pomagali že 17.800 otrokom.

Našo stojnico najdete v Hali D, na razstavnem mestu 256.

23. Primorski sejem je slovenski regionalni sejem z mednarodno udeležbo ter največji primorski sejem. V Areni Bonfika v Kopru se bo odvil med 26. in 29. majem, ponudil pa bo kakovostne razstavljavce, spremljajoče prireditve in strokovne posvete. Organizatorji obljubljajo pester otroški program, program za mlade po srcu, zabavni program, program zdravega duha v zdravem telesu, energetsko svetovanje in delavnice za obrtnike in podjetnike. Več o Primorskem sejmu.