Nogometaš Luka Zahović namenil del dobička od prodaje obeska StarPrint UNICEF-u Slovenija

Nogometaš Luka Zahović namenil del dobička od prodaje obeska StarPrint UNICEF-u Slovenija

Luka Zahović, mlad uspešen nogometaš Nogometnega kluba Maribor, se je danes pridružil klubu zvezdnikov StarPrint. StarPrint, obesek z odtisom življenjskih črt na dlani zvezdnika, je zaščitena inovacija Ane Holc, prejemnice Prešernove nagrade in oblikovalke nakita.

'Človeštvo že od nekdaj fascinira zgodba o prihodnosti, ki je zarisana v naših dlaneh. To je zelo intimen in občutljiv del telesa, ki lahko razkrije veliko o nas in prav tukaj se začne zgodba o StarPrintu, obesku z odtisom slavne osebe,' opisuje svoj nakit Ana Holc.

Danes je svoj StarPrint dobil Luka Zahović in se tako pridružil klubu zvezdnikov, ki že imajo svojega: Marcosu Tavaresu, Maji Keuc, Tadeju Tošu in Jonahu Nilssonu. StarPrint ima tudi dobrodelno noto, saj gre delež dobička od prodaje humanitarni organizaciji po izboru zvezdnika.

»Pri StarPrintu mi je bila takoj všeč sama ideja. Za sodelovanje pa sem se odločil tudi zaradi dobrodelne note, del dobička od prodaje gre namreč dobrodelni organizaciji po mojem izboru – odločil sem se za UNICEF. Super se mi zdi tudi, da je ideja plod lokalne inovatorke, saj ima velik potencial, da se razvije preko meja Slovenije,« je povedal Luka Zahović. 

Do konca januarja 2015 si lahko razstavo nakita Verižice pripovedujejo, katere osrednja zgodba bo verižica z obeskom StarPrint Luke Zahovića, ogledate v Galeriji Holc na Gosposki 27 v Mariboru.


Luka Zahović z Ano Holc in svojim StarPrint obeskom (foto: mediaspeed.net)


Marcos Tavares, Ana Holc in Luka Zahović (foto: mediaspeed.net)