Zapojte #IMAGINE za otroke sveta

Zapojte #IMAGINE za otroke sveta

UNICEF vas vabi, da se pridružite Yoko Ono, Davidu Guetti, Katy Perry, Angélique Kidjo, Courtney Cox in drugim zvezdnikom, ki so zapeli pesem Johna Lennona Imagine, objavili posnetek in s tem prispevali k ozaveščanju o otrokovih pravicah

 

Ob Svetovnem dnevu otroka je UNICEF skupaj s svetovnimi zvezdniki lansiral globalno kampanjo  #Imagine. Kampanja je združila Yoko Ono, ki je UNICEF-u podarila avtorske pravice za pesem Imagine, svetovno znanega DJ-a Davida Guetto, številne UNICEF-ove ambasadorje – Katy Perry, Angélique Kidjo, Daniela Mercury, Priyanka Chopra, Yuna Kim – ter podpornike v skupnem glasbenem projektu za otroke sveta. UNICEF s kampanjo #IMAGINE poziva posameznike, da se pridružijo svetovnemu gibanju za otroke , zamisli in ideje, da bi bil svet prijaznejši do vseh otrok. 
 
Posamezniki lahko posnamejo svojo različico pesmi Imagine - legendarne himne Johna Lenona o miru in upanju -  prek interaktivne aplikacije, ki jo podpira platforma TouchCast. Svetovno znani DJ David Guetta bo nato ustvaril remiks pesmi Imagine iz posnetkov, ki jih bodo prispevali posamezniki z vsega sveta, UNICEF-ovi ambasadorji in svetovno znani glasbeni ustvarjalci. Vsak, ki bo prispeval svoj posnetek pesmi, ima možnost, da bo vključen v končni globalni vokalni in video remiks pesmi Imagine, ki ga bo David Guetta ustvaril tik pred novim letom.  

UNICEF poziva vse, ki boste sodelovali v kampanji, da svoje posnetke delite na družbenih omrežjih in k sodelovanju povabite tudi svoje prijatelje. Hkrati lahko posnamete osebno sporočilo o tem, kako si predstavljate boljši svet za otroke, in finančno prispevate za UNICEF-ovo pomoč otrokom v več kot 150 državah sveta.   

Predstavljate si svet, v katerem bi vsi otroci živeli srečno in imeli uresničene vse svoje pravice. Imagine. 

 

Pridružite se nam in uporabite svoj glas za otroke sveta:
- Naložite si aplikacijo TouchCast za iOS v Applovem App Storu ali na http://imagine.unicef.org.
- Posnemite svojo različico pesmi Imagine z Johnom Lennonom s pritiskom na rdeč gumb za snemanje.
- Posnemite svoje osebno sporočilo, kako si predstavljate boljši svet za otroke.
- Delite svoje posnetke s prijatelji in ob tem uporabite znački #EVERYVOICECOUNTS in #IMAGINE.