unicef-Diefaga-480x300.jpg

Zaradi bolezni, ki bi jih lahko preprečili s cepljenjem, vsako leto umre 1,5 milijona otrok. Cepivo je neprecenljiva zaščita – je otrokova prihodnost.


POMAGAJ


Cepiva ne le preprečujejo bolezni, temveč so neprecenljiva zaščita, ki spreminja življenja otrok in jim omogoča prihodnost. Cepiva so zato »več kot cepiva« – so mamin objem, igra s prijatelji, priložnost, da se naučiš nekaj novega … so otroštvo in upanje.

Bolezni, kot so ošpice, otroška paraliza, tetanus, tuberkuloza, davica, oslovski kašelj in mnoge druge, lahko za vedno zaznamujejo otroka, lahko pa so tudi smrtonosne. Prav te bolezni v državah v razvoju marsikdaj pomenijo razliko med življenjem in smrtjo otrok, zato je cepljenje izjemno pomembno, saj preprečuje omenjene bolezni in rešuje življenja.

UNICEF zagotavlja cepiva za skoraj polovico otrok na svetu, vendar pri tem nujno potrebuje pomoč vas, darovalcev!


Skeniraj in doniraj!

Uporabi svojo spletno banko in pomagaj.

QR Koda Cepljenje


Pri donaciji prek spodaj navedenih bank ste med 5. 7. in 15. 9. 2019 oproščeni plačila provizije vseh vplačanih donacij za pomoč otrokom v Jemnu: Abanka, Addiko Bank, Banka Intesa Sanpaolo, Banka Sparkasse, Deželna banka Slovenije, Gorenjska banka, Nova kreditna banka Maribor, Nova Ljubljanska banka, Sberbank, SKB banka, Unicredit banka Slovenija, Delavska hranilnica, Hranilnica LON, Primorska hranilnica Vipava, BKS Bank, Poštna banka Slovenje. Navedenim bankam se iskreno zahvaljujemo za podporo.


zaščiti 26 otrok pred ošpicami
zaščiti 50 otrok pred otroško paralizo
lahko reši življenje 2 otrok, saj zagotovi osnovni paket cepljenja proti 6 nalezljivim boleznim (vključuje nakup cepiv, prevoz, organizacijo akcije cepljenja in izobraževanje lokalnih zdravstvenih delavcev)
Prosimo, vpišite znesek.
Izberite način plačila:
Ime: Slovenska fundacija za UNICEF
Naslov: Pavšičeva 1, 1000 Ljubljana
Račun: SI56 0201 3025 9875 526
Koda namena: CHAR
Namen: Cepivo je več kot le cepivo
BIC banke prejemnika: LJBASI2X
Sklic: SI12 4830007571483
(IBAN koda za prostovoljne prispevke iz tujine: SI56 0201 3025 9875 526)
Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na info@unicef.si ali pokličite na telefonsko številko (01) 583 80 80.

Vaši osebni podatki:

*
*
*
*
*
*