0 hrane, 0 življenja

0 hrane, 0 življenja

Mali Marcelino je bil hudo podhranjen. Brez pravočasne pomoči bi se lahko zgodilo najhujše. Pomagajte rešiti otroška življenja!


POMAGAJ

Razmere so nujne! Vsako leto zaradi podhranjenosti umre 3 milijone otrok! To je nedopustno – pomagajte sedaj in rešite otroško življenje!

Mali Marcelino iz Angole je pravkar dopolnil prvi rojstni dan. Dan, ki bi moral biti zaznamovan s praznovanjem, za Marcelinovo družino ni bil vesel. Malček je bil hudo podhranjen in preveč slaboten, da bi poskušal spregovoriti prve besede ali narediti prvi korak.

Marcelinova mama Ndahalouanu je bila zelo zaskrbljena: »Marcelino je zbolel. Mislila sem, da bo umrl.« Brez nujno potrebnega zdravljenja bi se lahko zgodilo najhujše! V zdravstveni kliniki, katere delovanje omogočajo UNICEF-ovi podporniki, so takoj pričeli z zdravljenjem malega Marcelina. S pomočjo posebne terapevtske hrane Plumpy'Nut na osnovi arašidov je lahko okreval.

Nekatere mame, katerih otroci se spopadajo s podhranjenostjo, to hrano imenujejo kar »čudežna hrana«. Samo 3 paketki Plumpy'Nuta na dan v 3-4 tednih so namreč dovolj, da podhranjen otrok pridobi zdravo telesno težo!

Vaša donacija v višini 15 evrov lahko zagotovi terapevtsko hrano za zdravljenje podhranjenega otroka za 3 tedne. Vaša pomoč bo omogočila preživetje najranljivejših otrok sveta!