s.Oliver

s.Oliver

s.Oliver Slovenija se je kot družbeno odgovorno podjetje odzvalo na predlog sodelovanja z UNICEF-om Slovenija, s čimer želijo svoj pozitiven vpliv na družbo širiti tudi onkraj naših meja.

2015: Evro za otroke v Nepalu
Po hudem potresu v Nepalu se je s.Oliver Slovenija odzval na našo prošnjo in začel z akcijo zbiranja sredstev za nepalske otroke v vseh svojih trgovinah po Sloveniji. Akcija je potekala od 7. maja do 7. junija 2015, zbranih je bilo več kot 2.200 evrov.

2014: Evro za otroke v BiH in Srbiji
Po zgledu uspešne akcije, ki smo jo skupaj izvedli za pomoč otrokom po tajfunu na Filipinih, se je s.Oliver Slovenija hitro odzval tudi na stisko otrok in njihovih družin v Bosni in Hercegovini ter Srbiji, ki so jih maja 2014 prizadele katastrofalne poplave. Od 21. maja do 21. junija 2014 so lahko obiskovalci njihovih trgovin po vseh Sloveniji na blagajni prispevali donacijo v višini 1 evra. V tem času je bilo skupaj zbranih 5262,87 evrov.

2013: Evro za otroke na Filipinih
Po uničujočem tajfunu novembra 2013 se je s.Oliver Slovenija pridružil akciji zbiranja sredstev za nujno pomoč otrokom na Filipinih. V vseh svojih poslovalnicah po Sloveniji (s.Oliver, s.Oliver Selection, s.Oliver Junior in Comma) je med 21. novembrom in 31. decembrom 2013 svojim strankam ponudil možnost, da prispevajo donacijo v višini 1 evra. V času trajanja akcije so kupci prispevali 6.436 evrov za nujno pomoč otrokom na Filipinih.

 

s.Oliver Slovenija je UNICEF-ov Za otroke - PRVAK.