Partnerstva

Partnerstva

Podpora partnerjev je izrednega pomena za delovanje UNICEF-a na vseh ravneh. Pomeni zavezo spreminjanju družbe in uresničevanju pravic za vsakega otroka. Namen sodelovanja ni le zbiranje sredstev; prizadevamo si spreminjati življenja milijonov otrok po vsem svetu na bolje.

V UNICEF-u trdno verjamemo v moč partnerstev in skupnih prizadevanj za uresničevanje pravic vseh otrok, povsod po svetu. Tesno sodelujemo s podjetji, ustanovami, športnimi organizacijami in številnimi drugimi. Od mednarodnih korporacij do malih podjetij - sodelujemo s tistimi, ki se zavedajo svoje odgovornosti do sveta in družbe, v kateri delujejo, svoje odgovornosti do prihodnjih generacij. Skupaj z njimi prepoznavamo možnosti ter načrtujemo in uresničujemo zavezništva, ki zgodbe o uspehu v poslovnem svetu spreminjajo v zgodbe o uspehih za otroke.

Za dodatne informacije vam je na voljo Danica Živec, organizatorka zbiranja sredstev, ki bdi nad partnerstvi, na e-naslovu danica.zivec@unicef.si in telefonski številki 01 583 80 73.


Primer dobrega partnerstva: UNICEF-ov Muzej realnosti

UNICEF je decembra 2016 praznoval 70. obletnico delovanja, ki smo jo obeležili z edinstveno izkušnjo, skozi katero je bilo mogoče v središču Ljubljane doživeti zgodbe otrok s celega sveta. Posebej za to priložnost se je Muzej iluzij v Ljubljani za tri dni spremenil v UNICEF-ov Muzej realnosti, in sicer med 13. in 15. decembrom.