Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 ali UNICEF5 na 1919 in darujte 5€ za pomoč otrokom

S poslanim SMS-om z vsebino UNICEF5 ali OTROCI5 na številko 1919 darujete 5 evrov za pomoč otrokom v državah v razvoju.

Noben otrok ne bi smel biti lačen - SMS OTROCI5 na 1919

Ta trenutek lakota ogroža več kot 1,4 milijona otrok. 7-mesečni Umara je hudo podhranjen. Njegova drobna rokica meri le 9 cm. Visoko proteinska terapevtska hrana bo Umari hitro zagotovila vsa potrebna hranila in rešila njegovo življenje. Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 na 1919 in darujte 5 evrov za hrano, ki rešuje življenja.Mala Alakii bo najbrž preživela lakoto – za zdaj. Pravočasno smo jo začeli zdraviti zaradi hude podhranjenosti. V štirih državah je ogroženih več kot 1,4 milijona otrok. Če ne bomo pravočasno ukrepali, lahko umrejo. UNICEF lahko reši 95 odstotkov otrok, kot je Alakii. Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 na 1919 in darujete 5 evrov za hrano, ki rešuje življenja.Pogoji in navodila

Uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, A1, Telemach, Izimobil, Debitel in T2 s poslano SMS donacijo darujete sredstva za pomoč otrokom v državah v razvoju. S poslanim SMS-om tudi soglašate, da lahko UNICEF vašo telefonsko številko zbira, hrani in obdeluje z namenom predstavitve zbiranja sredstev za pomoč otrokom ter informiranja o svojem delu.

Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil.  

Splošni pogoji za uporabnike Telekoma Slovenija, A1, Izimobila in Debitela: SMS obveščanje

Z donacijo UNICEF-u za pomoč otrokom soglašate, da lahko UNICEF podatke hrani in obdeluje z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu tudi prek SMS sporočil. UNICEF se obvezuje, da vaših podatkov ne bo posredoval tretji osebi, darovalec pa se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja SMS sporočil. S poslanim SMS sporočilom UNICEF STOP na 4333 se odjavite od prejemanja SMS sporočil v okviru tekoče kampanje. V kolikor ne želite, da vas UNICEF Slovenija tudi v bodoče nagovori s pozivi za pomoč otrokom v državah v razvoju, se lahko odjavite tako, da pokličete na 01 583 80 87 ali pošljete e-pošto na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite telefonsko številko, ki jo želite odjaviti od nadaljnjega obdelovanja z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu.