Tuhafeni se bori za svoje življenje

Tuhafeni se bori za svoje življenje. Za otroke, ki so slabotni je podhranjenost lahko usodna. Njegovo drobno srce bije težak boj. Vsak naslednji utrip je težji. POŠLJITE SMS s ključno besedo OTROCI5 na 1919 in darujete 5 € ter omogočite nujno zdravljenje z visoko proteinsko hrano za en dan. Pomagajte otrokom kot je Tuhafeni.

 


Tuhafeni se bori za svoje življenje. Njegovo drobno srce bije težak boj. Vsak naslednji utrip je težji. S poslanim SMS-om darujete 5 €, kar zadostuje za nujno zdravljenje z visoko proteinsko hrano za en dan.

-------------------------------------------------------
S poslanim SMS-om z vsebino UNICEF5 ali OTROCI5 na številko 1919 darujete 5 evrov za pomoč otrokom v državah v razvoju.  dan.

---

Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije - za UNICEF" - ključni besedi OTROCI in OTROCI5 za uporabnike Si.mobila in Tušmobila (137 KB)
Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije kontakt - za UNICEF" - ključni besedi OTROCI in OTROCI5 za uporabnike Telekoma Slovenije, IZI mobila in Debitela (137 KB)
---

Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije – za UNICEF" - ključni besedi UNICEF in UNICEF5 za uporabnike Si.mobila, Tušmobila in T-2 (pdf, 89 KB)
Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije kontakt – za UNICEF" - ključni besedi UNICEF in UNICEF5 za uporabnike Telekoma Slovenija, Debitela in Izimobila (pdf, 90 KB)