Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 ali UNICEF5 na 1919 in darujte 5€ za pomoč otrokom

S poslanim SMS-om z vsebino UNICEF5 ali OTROCI5 na številko 1919 darujete 5 evrov za pomoč otrokom v državah v razvoju.

Noben otrok ne bi smel biti lačen - SMS OTROCI5 na 1919

Ta trenutek lakota ogroža več kot 1,4 milijona otrok. 7-mesečni Umara je hudo podhranjen. Njegova drobna rokica meri le 9 cm. Visoko proteinska terapevtska hrana bo Umari hitro zagotovila vsa potrebna hranila in rešila njegovo življenje. Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 na 1919 in darujte 5 evrov za hrano, ki rešuje življenja.Mala Alakii bo najbrž preživela lakoto – za zdaj. Pravočasno smo jo začeli zdraviti zaradi hude podhranjenosti. V štirih državah je ogroženih več kot 1,4 milijona otrok. Če ne bomo pravočasno ukrepali, lahko umrejo. UNICEF lahko reši 95 odstotkov otrok, kot je Alakii. Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 na 1919 in darujete 5 evrov za hrano, ki rešuje življenja.Pogoji in navodila

Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije - za UNICEF" - ključni besedi OTROCI in OTROCI5 za uporabnike Si.mobila in Tušmobila (137 KB)
Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije kontakt - za UNICEF" - ključni besedi OTROCI in OTROCI5 za uporabnike Telekoma Slovenije, IZI mobila in Debitela (137 KB)

Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije – za UNICEF" - ključni besedi UNICEF in UNICEF5 za uporabnike Si.mobila, Tušmobila in T-2 (pdf, 89 KB)
Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije kontakt – za UNICEF" - ključni besedi UNICEF in UNICEF5 za uporabnike Telekoma Slovenija, Debitela in Izimobila (pdf, 90 KB)