Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 ali UNICEF5 na 1919 in darujte 5€ za pomoč otrokom

S poslanim SMS-om z vsebino UNICEF5 ali OTROCI5 na številko 1919 darujete 5 evrov za pomoč otrokom v državah v razvoju.

Ustavimo lakoto - pošlji UNICEF5 na 1919

Ustavimo lakoto v Južnem Sudanu

Otrokom v vzhodni Afriki se izteka čas. Suša, konflikti in pomanjkanje hrane so pustili svoj grozovit pečat. Brez pomoči bo 1 od 5 otrok na tem območju umrl zaradi lakote. Z vašo pomočjo jim lahko pomagamo. Pošljite SMS s ključno besedo UNICEF5 na 1919 in prispevajte 5 € v boju proti lakoti.


Ustavimo otroško paralizo - pošlji OTROCI5 na 1919

Mali Shahadat si želi le igre s svojimi prijatelji, a je pri komaj dveh letih zbolel za otroško paralizo. Samo dve kapljici cepiva sta potrebni, da zaščitimo otroka pred to hudo boleznijo in prav vsak otrok si zasluži zdrav začetek življenja. Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 na 1919 in darujete 5 € ter pomagajte v boju proti otroški paralizi.Pogoji in navodila

Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije - za UNICEF" - ključni besedi OTROCI in OTROCI5 za uporabnike Si.mobila in Tušmobila (137 KB)
Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije kontakt - za UNICEF" - ključni besedi OTROCI in OTROCI5 za uporabnike Telekoma Slovenije, IZI mobila in Debitela (137 KB)

Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije – za UNICEF" - ključni besedi UNICEF in UNICEF5 za uporabnike Si.mobila, Tušmobila in T-2 (pdf, 89 KB)
Pogoji in navodila za uporabo storitve "SMS donacije kontakt – za UNICEF" - ključni besedi UNICEF in UNICEF5 za uporabnike Telekoma Slovenija, Debitela in Izimobila (pdf, 90 KB)