Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 ali UNICEF5 na 1919 in darujte 5€ za pomoč otrokom

S poslanim SMS-om z vsebino UNICEF5 ali OTROCI5 na številko 1919 darujete 5 evrov za pomoč otrokom v državah v razvoju.

Mali Mohamed je hudo zbolel - SMS OTROCI5 na 1919

10-mesečni Mohamed je hudo zbolel, saj je voda, ki jo pije, onesnažena. Mama Moussuma je bila zelo zaskrbljena, saj mu ni mogla pomagati: “Zaskrbljena sem bila in jokala sem, ker sem v rokah držala svojega otroka, ki je imel hudo drisko in je bil res zelo izčrpan.”Brez pomoči zdravstvenega delavca Ibrahime, ki v Gvineji na terenu vsak dan pomaga obolelim, bi Mohamed lahko umrl. A otrok, kot je Mohamed, je še veliko. Številni živijo v slabih življenjskih razmerah, zdravstvena oskrba pa je zaradi velikih razdalj med kraji ter pomanjkanja usposobljenega osebja in zdravil največkrat nedostopna. Številna obolenja in smrti bi lahko enostavno preprečili. Z vašo pomočjo lahko otroci, kot je Mohamed, okrevajo in preživijo!

Pošljite SMS s ključno besedo OTROCI5 na 1919 in darujte 5 € za nujno pomoč otrokom!


Pogoji in navodila

Uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, A1, Telemach, Izimobil, Debitel in T2 s poslano SMS donacijo darujete sredstva za pomoč otrokom v državah v razvoju. S poslanim SMS-om tudi soglašate, da lahko UNICEF vašo telefonsko številko zbira, hrani in obdeluje z namenom predstavitve zbiranja sredstev za pomoč otrokom ter informiranja o svojem delu.

Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil.  

Splošni pogoji za uporabnike Telekoma Slovenija, A1, Izimobila in Debitela:SMS obveščanje

Z donacijo UNICEF-u za pomoč otrokom soglašate, da lahko UNICEF podatke hrani in obdeluje z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu tudi prek SMS sporočil. UNICEF se obvezuje, da vaših podatkov ne bo posredoval tretji osebi, darovalec pa se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja SMS sporočil. S poslanim SMS sporočilom UNICEF STOP na 4333 se odjavite od prejemanja SMS sporočil v okviru tekoče kampanje. V kolikor ne želite, da vas UNICEF Slovenija tudi v bodoče nagovori s pozivi za pomoč otrokom v državah v razvoju, se lahko odjavite tako, da pokličete na 01 583 80 87 ali pošljete e-pošto na starsiotroksveta@unicef.si in sporočite telefonsko številko, ki jo želite odjaviti od nadaljnjega obdelovanja z namenom zbiranja sredstev za pomoč otrokom in informiranja o svojem delu.